Gwendolen's Voice - I Knew The Bride

Problem på jobbet

Posted Nov. 6, 2013, 1:28 p.m. By gwendolen Tags: Maskindelar

Maskiner, maskiner, maskiner..

Nu är det en maskin på jobbet som har gått sönder igen, det var någon länk som pajat. Vart får man tag på gaffellänkar snabbt? Vi har inte tid eller råd att låta maskinen stå stilla under någon längre period.
Det är helt otroligt hur mycket man kommer efter med leveranser bara genom att en maskin inte kan gå på några timmar. Det pajar ju för hela kedjan att just den här maskinen inte kan gå. Resultatet blir ju att det är fler maskiner som blir stillastående pga. att dem väntar på delar från den trasiga maskinen som inte kunnat göras. Allt har ju sin gång och måste gå genom en viss ordning i maskinerna. Det är dagar som denna jag gärna skulle vilja vara vanlig arbetare istället för chef. Det är ju jag som får ta skiten för att vi hamnar efter trots att jag är helt maktlös och inte kan göra någonting åt att maskinen inte fungerar.