Gwendolen's Voice - I Knew The Bride

Våga älska måndagar!

Posted Sept. 10, 2015, 8:10 p.m. By gwendolen

Måndagar är ju egentligen en ny chans till en framgångsrik vecka! Idag ska jag börja äta nyttigt! Jag ska träna, vara en mamma som tar sig tid och ger sina barn all den uppmärksamhet de behöver. Jag tänker hinna med min trädgård den här veckan, hitta gruset på min uppfart bland allt ogräs och få mina gröna tomater att bli djupröda och söta! Positivt tänkade och tidsoptimism är något jag är rätt bra på emellanåt. Iallafall mellan måndagar och torsdagar. Sedan gör min mer realistiska del av medvetandet sig påminnt och stressen kommer krypande med paniken i släptåg. Plötsligt är det en seger att ha hunnit klippa barnens naglar den veckan! Och på något sätt blir man nöjd ändå. På måndag får man ju en ny chans!:)