Gwendolen's Voice - I Knew The Bride

Väntar på att han ska komma

Posted Oct. 25, 2017, 4:32 p.m. By gwendolen Tags: Hus o hem

Vi väntar ju st nu på att en målare ska komma till oss och måla om och det ska verkligen bli så skönt. Vi har väntat länge så det ska bli så kul att få se när det är nymålat och fint. Jag tror att det kommer att bli jätte snyggt och att et kommer att kännas så mycket fräschare än vad det är nu. Nu så är det lite trasigt här och där så det behövs verkligen en förändring så det ska bli så skönt nät han kommer och målar om.

Valt en grå blå färg

Vi har valt en ljust grå blå färg som jag tror kommer att bli väldigt snygg mot vårt snedtak som kommer att bli vitmålad. Ja det finns så mycket snyggt som man kan välja på så det är inte så lätt att välja precis så som man vill ha det men jag tror att det kommer att bli väldigt snyggt och att det kommer att passa oss väldigt bra. det gäller ju att man väljer något som man tycker passar själva lägenheten och sen att det passar till ens möbler och att det är en färg som man tycker om och kommer att trivas med.
Ja det finns så många idéer och så många sätt att göra saker och ting på speciellt när det kommer till inredning. Ja det kommer att bli så snyggt så jag kan knappt vänta på att det ska bli klart. Visst det är lite jobbigt att bo i ett renoverings objekt men när man ser resultatet framför sig så blir det värt det och det kommer att kännas så bra när det är klart så det är ju verkligen värt att vänta lite för att få det så som man vill ha det och har längtat efter att få det så är det ju.